Logo Logo
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Gahm Bernhard u nás najdete výhodně od 249 Kč.
Obvyklá cena
  • 249
EAN 9788024742663
Hodnocení
(Celkem 22 hodnocení )
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
NOVINKA 0
Další produkty v kategorii Kuchařky