Kuchařku určená mužům, v které jsou rychlé a snadné recepty na jídla, která chutnají převážně mužům (předpokládáme ale zájem i žen, protože muži, kteří umějí vařit, jsou proklatě sexy…) – tedy hlavně maso a chlapská klasika Kniha je rozdělena do tematických kapitol podle příležitostí – jídla pro samotného muže, pro kamarády, pro ženy, pro děti, jsou tam i pálivá jídla, sladkosti či jídla z českých surovin Recepty pro knihu vybrali a připravili přední čeští šéfkuchaři: Roman Paulus (Alcron) Jirka Štift (Mandarín Oriental) Michal Pšenička (Café Imperial) Roman Dolejš (Corinthia) Marek Fichtner (Kempinski) Jan Wiesner (Marriott) Titus Eliáš (Na Kopci, Na Konci) Tomáš Stehlík (Buddha-Bar, Na Konci) Ondřej Jíňa (TriBeCa ve Švýcarsku) Kniha je navíc doplněna radami pro zařízení a vybavení kuchyně a pro nákup a úvodem Zdenka Pohlreicha U každého receptu fotografie Aleny Hrbkové