Logo Logo
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
Krátky popis Unikátní produkt Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav od výrobce Apetit u nás najdete téměř zadarmo od 369 Kč.
Obvyklá cena
  • 369
Výrobce/Značka
Apetit
EAN 9788087575390
Hodnocení
(Celkem 29 hodnocení )
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!.
NOVINKA 0
Další produkty od výrobce Apetit
Další produkty v kategorii Kuchařky