Logo Logo
Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková H., Nodl L., Řešátko J.
Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková H., Nodl L., Řešátko J.
Krátky popis Unikátní produkt Technologie přípravy pokrmů 4 - Sedláčková H., Nodl L., Řešátko J. od výrobce Tomáš Talián Fortuna u nás najdete ve slevě od 190 Kč.
Obvyklá cena
  • 190
Výrobce/Značka
JUDr.František Talián FORTUNA
EAN 9788073730666
Hodnocení
(Celkem 26 hodnocení )
2. upravené vydání. Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček.   Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého.   Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
NOVINKA 0
Další produkty od výrobce JUDr.František Talián FORTUNA
Další produkty v kategorii Potravinářství